• Ma - Vr: 7:00 - 18:00
 • 0318 - 785 305
 • Jans Schilderwerken

  Schilder Ede
  JANS SCHILDERWERKEN
  Twintig jaar geleden startte Jan Hiemstra (eigenaar Jans Schilderwerken – Schilder Ede) zijn loopbaan in de schildersbranche. In deze jaren is hij bij verschillende erkende schildersbedrijven – waaronder het familiebedrijf – werkzaam geweest en heeft hij al zijn vakdiploma’s schilderen behaald.
  Een aantal jaar geleden is Jan Hiemstra zijn eigen schildersbedrijf begonnen: Jans Schildersbedrijf Ede. Naast het reguliere schilder- en behangwerk, kunt u bij bij ons ook terecht voor industriële coatings- en spuitwerkzaamheden. Jans Schildersbedrijf bedient zowel de particuliere alsook de zakelijke markt in en rondom Ede. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van kwaliteit. Zodoende gaat uw schilderwerk zichtbaar langer mee.
  Schilder Ede
  WAAR WIJ BELANG AAN HECHTEN
  Bij Jans Schildersbedrijf – Schilder Ede staat naast kwaliteit tevens de klant centraal. Dit houdt onder andere in dat wij – voordat wij onze werkzaamheden starten – altijd een persoonlijke gesprek met de klant aangaan. Bovendien zijn onze offertes duidelijk, zodat u niet voor verassingen komt te staan.
  Wij als schildersbedrijf werken met producten die schadelijk voor het milieu kunnen zijn voor. Hiervoor hebben wij dan ook onze verantwoording. Jans Schildersbedrijf Ede gebruikt dan ook uitsluitend producten die aan hoge milieunormeringen voldoen en doordat ons schilderwerk zichtbaar langer mooi blijft, dragen ook wij bij aan de erfenis van onze volgende generatie.
  Call Now Button