• Ma - Vr: 7:00 - 18:00
 • 0318 - 785 305
 • Jans Schilderwerken

  Schilder Ede
  TEAMKRACHT VAN JANS SCHILDERWERKEN
  Jan Hiemstra en zijn team bestaan uit vakkundige schilders in Ede. Met meer dan twintig jaar ervaring, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij verstaan het schildersvak en ons schilderwerk gaat zodoende zichtbaar langer mee. Wij bedienen zowel de particuliere alsook de zakelijke markt in Ede en omstreken. Het schildersteam levert het reguliere schilder- en behangwerken alsmede industriële coatings- en spuitwerkzaamheden.
  WERKWIJZE SCHILDERS EDE
  Bij Jans SchildersbedrijfSchilder Ede staat de klant centraal. Dit houdt onder andere in dat wij – voordat wij onze werkzaamheden starten – altijd van te voren duidelijk de wensen van u als klant in kaart brengen. Ons team zorgt voor duidelijkheid, vanaf de offerte, de werkmethode tot het opgeleverde resultaat. 
  Schilder Ede
  VERANTWOORD TE WERK GAAN
  Als schildersbedrijf werken wij met producten die schadelijk voor het milieu kunnen zijn. Hiervoor nemen wij dan ook onze verantwoordelijkheid. Jans Schildersbedrijf Ede gebruikt uitsluitend producten die aan strenge milieu normeringen voldoen. Doordat ons schilderwerk zichtbaar langer mooi blijft, dragen wij bij aan de erfenis van de volgende generatie.
  ONZE SCHILDERS IN EDE NODIG?
  Benieuwd naar de mogelijkheden wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen met vakmanschap in schilderwerk? Jans Schilderwerken – Schilders Ede is actief in een groot gebied; Ede, Barneveld, Bennekom, Lunteren, Veenendaal, Wageningen en omstreken. Ons team aan bekwame (industriële) schilders staan voor u klaar. Neem contact met ons op.
  Call Now Button