• Ma - Vr: 7:00 - 18:00
 • 0318 - 785 305
 • Diensten

  SCHILDERWERK
  Alléén een goed verfsysteem biedt uw vastgoed een jarenlange bescherming. Hierbij is niet alleen het gebruik van de juiste materialen van belang, maar ook kennis en vakmanschap.
  LEES MEER
  WANDAFWERKING
  Het behangen van wanden is een vak op zich. Hoewel dit voor ons routinewerk is, wordt de kwaliteit nooit uit het oog verloren. U kunt bij ons terecht voor zowel regulier behangwerk als voor het plakken van glasvlies.
  LEES MEER
  INDUSTRIËLE COATINGS
  Om uw bedrijfs onroerend goed of roerende zaken jarenlang mee te laten gaan is een goede coating van belang. Naast het feit dat het uw visitekaartje is, reduceert het eveneens de kosten op termijn.
  LEES MEER
  SPUITWERK
  U kunt bij Schilder Ede terecht voor het spuiten van wanden en plafonds – denk onder andere aan latexspuiten – maar ook voor het spuiten van diverse onderdelen in en rondom uw vastgoed.
  LEES MEER
  AVDIES
  Twijfelt u over de kleur, heeft u last van houtrot of speelt er een ander probleem? Bij Schilder Ede kunt u altijd terecht voor advies. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van vastgoedonderhoud zijn wij de perfecte partner!
  LEES MEER
  Call Now Button