• Ma - Vr: 7:00 - 18:00
 • 0318 - 785 305
 • SCHILDER IN EDE

  SCHILDER IN EDE
  Bent u op zoek naar een betrouwbare schilder in Ede of de omgeving Ede? Jans Schildersbedrijf Ede is een vakkundig en deskundig schildersbedrijf met een jarenlange ervaring. Jans Schildersbedrijf Ede werkt in opdracht van particulier, VvE, woningbouwoperaties en bedrijven. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
  BINNENSCHILDERWERK
  Binnenschilderwerk dient allereerst ter verfraaiing van uw interieur. Maar daarnaast biedt het bescherming aan het houtwerk van uw woning. Door een goed verfsysteem voorkomt u dat u buitenschilderwerk wordt aangetast. Als het binnenschilderwerk slecht is uitgevoerd krijgt (leef)vocht de kans om door de warmte van de zon naar buiten te worden getrokken. Jans Schildersbedrijf – Schilder Ede adviseert u dan ook om ook het binnenschilderwerk in goede conditie te houden.
  BUITENSCHILDERWERK
  Net zoals binnenschilderwerk wordt de uitstraling van uw woning verhoogt door mooi buitenschilderwerk. Om dit ook jaren mooi te houden, is een goed verfsysteem van belang. Jans Schildersbedrijf – Schilder Ede weet door de jarenlange ervaring als geen ander hoe dit bereikt moet worden.
  VAN BEGIN TOT OPLEVERING
  Voordat Jans Schildersbedrijf Ede met de werkzaamheden aanvangt, wordt een inventarisatie gemaakt van de staat waarin zich de ondergrond bevindt. Hierbij worden onder andere onthechtingsproeven uitgevoerd en de vochtigheidsgraad gemeten. Op basis van deze gegevens kan dan worden bepaald welke bewerkingen – voortborduren op oude verfsysteem of een geheel nieuw systeem aanbrengen – en materialen er gebruikt gaan worden.
  Tijdens de schilderswerkzaamheden inspecteren de schilders van Jans Schildersbedrijf Ede ook de staat van onderhoud van de dakgoten, houtwerk, voeg- en metselwerk etc. Dit om te voorkomen dat het schilderwerk hierdoor in de toekomst wordt aangetast.
  Nadat de schilderwerkzaamheden zijn afgerond vindt de oplevering plaats. Jans Schildersbedrijf Ede gaat pas weg als u tevreden bent!
  Call Now Button