• Ma - Vr: 7:00 - 18:00
 • 0318 - 785 305
 • INDUSTRIEEL SCHILDER

  BP MID Refurbished
  Refurbished MID BP
  Refurbished Firezone Gouda
  INDUSTRIEEL SCHILDER(S)
  Jans Schilderwerken uit Ede is dé partner op het gebied van industrieel schilderwerk. Wij voeren met name coatingwerkzaamheden uit voor de (petro-) chemische industrie en tankstations. Onze industrieel schilders werken hierbij vaak in een omgeving waar geen of slechts een geringe productiestop mogelijk is. De industrieel schilders van Jans Schilderwerken Ede zijn ervaren specialisten in dergelijke omgevingen. Hierbij staat veiligheid op nummer één.
  INDUSTRIËLE COATINGS
  Jans Schilderwerken Ede levert en verwerkt verschillende soorten duurzame (industriële) coatings. U kunt hierbij denken aan staalcoatings ter bescherming en verfraaiing van constructies. Wij verwerken deze coatings met name voor de (petro-) chemische industrie en pompstations. Naast de staalcoatings verwerken de industrieel schilders van Jans Schilderwerken Ede ook nano-coatings. De nano-coatings worden door ons veel toegepast bij het renoveren van buitenreclame, waarbij verweerde ondergronden worden opgehelderd en tevens beschermd tegen UV-straling.
  VAN PROBLEEM TOT OPLEVERING

  Ieder project is uniek en kent zodoende zijn eigen eisen. Voordat een project wordt opgestart gaan wij – samen met de klant – kijken naar het project en het eventuele probleem. Op basis hiervan bepaalt Jans Schilderwerken Ede welke coatings geschikt zijn en welke procedures er doorlopen moeten worden. In samenspraak met de klant plannen wij werkzaamheden in, zodat uw bedrijfsvoering zo min mogelijk hinder van de coatingwerkzaamheden ondervindt.

  Tijdens de coatingwerkzaamheden houden onze industrieel schilders regelmatig een temperatuur- en vochtigheidsmeting. Deze metingen worden opgeslagen in een logboek, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.
  Nadat de werkzaamheden zijn afgerond en voordat de oplevering plaatsvindt, zullen wij een kwaliteitscontrole uitvoeren. Zodra dit uitgevoerd is gaan wij met de klant het werk bijlangs. Wij gaan pas weg als u tevreden bent!
  Call Now Button